[object Object]
Andrew
8 januari 2024

Gebruik je WhatsApp Business al?

Iets waarvan ik merk dat veel mensen nog niet op de hoogte zijn, is WhatsApp Business.

WhatsApp Business in de App Store

Als je je klanten graag de mogelijkheid geeft om je te contacteren via WhatsApp, maar je wilt niet dat al die zakelijke gesprekken tussen je privégesprekken staan, of je wilt je privénummer niet publiceren, kan je een apart WhatsApp account (in de aparte WhatsApp Business app) maken speciaal voor zakelijk gebruik.

Het enige dat je nodig hebt, is een apart nummer om het account te activeren. Een nummer dat al gekend is bij WhatsApp kan je niet gebruiken. Het eenvoudigste is om gewoon een prepaidformule te nemen bij eender welke provider en die even te activeren op eender welke gsm. Als je de activatiecode hebt ontvangen, heb je dat nummer op zich niet meer nodig. Je houdt het natuurlijk best wel bij voor de zekerheid.

Daarna is Whatsapp Business klaar om vanop je telefoon en zelfs een laptop of desktop computer te communiceren met klanten.

volgende post
7 februari 2023

Iedereen weet dat er alsmaar meer online wordt gekocht. Dan is het toch maar logisch dat jij jouw winkel ook online moet zetten, niet? Ik ben niet overtuigd.